Vier daders van diefstal met geweld op heterdaad opgepakt door Politiezone Brussel Noord

Op 20 juli zijn de politiemensen van het Bijstands Team d’Appui overgegaan tot de arrestatie van 4 daders van diefstal met geweld op heterdaad in de Kwatrechtstraat.

BTA

Tijdens hun patrouille in burger op 20 juli werd de aandacht van de politieambtenaren van het Bijstands Team d’Appui van de Politiezone Brussel Noord getrokken door verdachte individuen ter hoogte van de Aarschotstraat. Aangezien twee van de particulieren meermaals geprobeerd hadden om de zakken van een derde individu te doorzoeken, besloten de politiemensen de groep te volgen. Toen ze ter hoogte van de Kwatrechtstraat aankwamen, voegden 2 andere individuen zich bij de 2 verdachten. Met 4 omsingelden ze hun slachtoffer, doorzochten ze zijn zakken, vroegen ze geld en stalen ze zijn gsm en portefeuille.

De politieambtenaren van het BTA hebben zich dan kenbaar gemaakt. Het BTA heeft de 4 verdachten, die allen gearresteerd werden voor diefstal met geweld op heterdaad, zodoende gevat met de steun van twee andere ploegen die ter versterking ter plaatse gekomen waren. Het slachtoffer werd door de politiemensen opgevangen en zijn gestolen bezittingen werden aan hem teruggegeven. Voor wat de verdachten betreft, werd één verdachte ter beschikking gesteld van het parket Brussel. Na verhoor werd de persoon in vrijheid gesteld. De 3 anderen werden na verhoor door de politiediensten in vrijheid gesteld.

 

Labels