Verkoper gestolen goederen Noordwijk opgepakt door politiezone Brussel Noord

Feiten: Gewone heling

 

Datum en plaats: 02/01/2020, Anderlecht

 

Verdachte: G.S. 27 jaar

 

Op donderdagavond 02/01/2020 om 19.00 uur werd de verdachte G.S opgepakt in Anderlecht door de Gecentraliseerde Gerechtelijke Brigade van de politiezone Brussel Noord. Een heler die actief was in de verkoop van gestolen goederen in de Noordwijk. De lokale politie kwam de verdachte op het spoor door een andere persoon die eerder geïnterpelleerd werd voor zakkenrollerij. Na meerdere observaties kon de verdachte G.S geïdentificeerd en gelokaliseerd worden. De verdachte werd na arrestatie overgeplaatst naar de gevangenis van Sint-Gillis. Het onderzoek is momenteel nog aan de gang.

 

In zijn woonst werden meer dan 300 voorwerpen van twijfelachtige afkomst teruggevonden, waarvan sommige vermeld stonden als gestolen. Het gaat om onder andere elektronische voorwerpen zoals gsm’s en computers, luxeproducten zoals juwelen, horloges, handtassen en parfums, maar ook bronzen beelden.

 

Slachtoffers kunnen op onze website de foto’s van de gestolen voorwerpen terugvinden en de politie contacteren bij herkenning van de eigen goederen. Onderaan het persbericht bevindt zich de link naar de foto’s:

FOTO'S: https://www.politie.be/5344/nl/nieuws/verkoper-gestolen-goederen-noordwijk-opgepakt-door-politiezone-brussel-noord-oproep-naar-de

Labels