Verdachte drugsverkoop op heterdaad betrapt door politiezone Brussel Noord

Feiten: verkoop van verdovende middelen

Datum: 7 december 2020

Verdachten: T.L. (38 jaar)

Op maandag 7 december werd een man (T.L.) op heterdaad betrapt door een politiedispositief van de politiezone Brussel Noord (Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node, Evere) op verdenking van verkoop van drugs in Schaarbeek.

politie

Op basis van informatie van “het Bijstands-Team d’Appui” van de politiezone Brussel Noord werd een dispositief naar de de Robianostraat gestuurd ter observatie. Tijdens deze observatie constateerde de politie hoe de verdachte persoon uitwisselingen had met drie individuen. De verdachte is gekend bij de politie voor feiten voor bezit van verdovende middelen.

Op instructie van het parket werd er een huiszoeking uitgevoerd in zijn appartement in Schaarbeek. Er werden 14 pakjes cocaïne voor een gewicht van 4 gram, 14 Xtc-pillen en een kleine hoeveelheid aan crystal meth en cannabis en eveneens drie precisieweegschalen gevonden. Een geldbedrag van 810 euro en drie gsm’s werden eveneens teruggevonden. De lokale politie van Brussel Noord heeft al het gevonden materiaal in beslag genomen.

De verdachte T.L. werd gearresteerd door de politie. Hij werd ter beschikking gesteld van het parket die eveneens een onderzoeksrechter aanstelde. T.L. werd gehoord door de onderzoeksrechter, aangeklaagd en vervolgens vrijgelaten onder voorwaarden.

Labels