Tweede verkoper gestolen goederen Noordwijk opgepakt door politiezone Brussel Noord

Feiten: Gewone heling

Datum en plaats: 03/02/2020, Anderlecht

Verdachte: F.N., 34 jaar.

Op maandag 03/02/2020 werd de verdachte F.N. in Anderlecht opgepakt door de Gecentraliseerde Gerechtelijke Brigade van de politiezone Brussel Noord. Een heler die actief was in de verkoop van gestolen goederen.

foto 1

De lokale politie kwam de verdachte op het spoor door een andere persoon die eerder geïnterpelleerd werd voor zakkenrollerij, waarover in januari volgend persbericht verscheen: https://www.politie.be/5344/nl/pers/verkoper-gestolen-goederen-noordwijk-opgepakt-door-politiezone-brussel-noord. Door onderzoek kon de verdachte geïdentificeerd en gelokaliseerd worden. De verdachte werd tijdens de huiszoeking gearresteerd en staat onder aanhoudingsbevel. Het onderzoek is momenteel nog aan de gang.

In zijn woonst werden een 40-tal voorwerpen van twijfelachtige afkomst teruggevonden. Het gaat om onder andere een fiets, fietsvoorwerpen en rugzakken, elektronische voorwerpen zoals gps’en en opladers voor laptops en luxeproducten zoals horloges, juwelen en zonnebrillen en blanco Duitse bankcheques.

Slachtoffers kunnen hier de foto’s van de gestolen voorwerpen terugvinden en contact opnemen bij herkenning van de eigen goederen via volgend mailadres: zpz.bruno.press@police.belgium.eu

Labels