Poging tot diefstal met braak: twee verdachten van hun vrijheid beroofd en ter beschikking van het Gerecht gesteld

In Sint-Joost-ten-Node heeft het snelle optreden van de Politiediensten van de Zone Brussel Noord toegelaten om 2 individuen te identificeren en te vatten die verdacht worden van poging tot diefstal met braak.

Poging tot diefstal met braak: twee verdachten van hun vrijheid beroofd en ter beschikking van het Gerecht gesteld

Op woensdag 17 augustus werden de Politiediensten van de Zone Brussel Noord rond de middag verwittigd naar aanleiding van verdachte bewegingen in een woning in de Kruidtuinstraat in Sint-Joost-ten-Node.



Toen ze ter plaatse aankwamen, stelden de patrouilleurs vast dat het raam van een van de woningen ingeslagen was.



Er werd een tussenkomst van het Labo van de Technische en Wetenschappelijke Politie gevraagd om over te gaan tot de staalafnames en de gebruiksvaststellingen. De beelden waarover de Politiediensten beschikten werden daarnaast snel geanalyseerd. Op deze beelden waren twee individuen te zien die een raam insloegen. Er werd een precieze persoonsbeschrijving van deze 2 individuen doorgegeven aan de patrouillediensten van de Zone PolBruNo.

 

Daarop hebben de Politiediensten van de Zone PolBruNo, met name dankzij de steun van de Hondenbrigade, 2 verdachten kunnen vatten. Deze werden gerechtelijk van hun vrijheid beroofd, verhoord en ter beschikking gesteld van het Parket van Brussel.

Dankzij het prompte optreden van de verschillende Politiediensten van PolBruNo zijn de vermoedelijke daders snel gevat kunnen worden.

Labels