Inbeslagname van namaakparfums

Op donderdag 6 oktober 2022 hebben de politiemensen van de Zone Brussel Noord 16 flacons namaakparfum in beslag genomen. 

Politieagenten

Tijdens een patrouille in burger in de wijk van de Brabantstraat, die in het bijzonder werd ingesteld om de namaakproblematiek aan te pakken, zijn politiemensen van de Politiezone Brussel Noord op donderdag 6 oktober 2022 overgegaan tot de controle van een meerderjarige vrouw. Tijdens de controle ontdekten de politiemensen 16 flacons namaakparfum van diverse merken, waaronder ook luxemerken. De verdachte werd van haar vrijheid beroofd teneinde de verscheidene onderzoeksdaden uit te voeren. Na haar verhoor werd de verdachte terug vrijgelaten op bevel van de magistraat. Het onderzoek is lopende. De gevonden flacons werden in beslag genomen op vraag van het Parket van Brussel.

Aarzel in geval van twijfel over de herkomst van de producten of hun echtheid niet om de Algemene Directie Economische Inspectie te contacteren opdat er een onderzoek gevoerd kan worden. De namaakproducten kunnen immers gevaarlijk blijken, aangezien ze niet gecertificeerd zijn.

Labels