8 keer op heterdaad betrapt

Sinds 24 januari is de Brigade Beveiliging van het Vervoer van de Politiezone Brussel Noord overgegaan tot de aanhouding van 10 individuen voor 8 misdrijven op heterdaad. In totaal werden er 6 gsm’s teruggevonden door de politiemensen en 188,6 gram verdovende middelen en € 605 in beslag genomen.

drugsvangst

De Brigade Beveiliging van het Vervoer van de Politiezone Brussel Noord is overgegaan tot verscheidene operaties in de Noordwijk.

Sinds 24 januari 2023 is de brigade er opgetreden in het kader van 8 vattingen op heterdaad. Alles tezamen werden 10 individuen aangehouden, waarvan 3 op heterdaad van drugsverkoop en 7 op heterdaad van diefstal. Er werden in totaal 6 gsm’s teruggevonden, waarvan er 3 gestolen waren. Deze werden intussen aan de slachtoffers teruggegeven. Daarnaast werden er 188,6 gram verdovende middelen (cannabis) en € 605 in beslag genomen. Twee handtassen met alle voorwerpen die zich er aanvankelijk in bevonden, konden ook aan hun eigenaars teruggegeven worden.

Deze vattingen hebben aanleiding gegeven tot verscheidene gerechtelijke gevolgen: dagvaardingen voor de correctionele rechtbank in het kader van versnelde procedures, aanhangigmaking bij een onderzoeksrechter, aanhangigmaking bij een jeugdrechter.

Labels