Faroek 21 oktober 2015

Faroek is het opsporingsprogramma van VTM. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

Dankzij een schat aan exclusieve camerabewakingsbeelden, gedetailleerde beschrijvingen van daders en reconstructies van misdrijven, krijgt het publiek de kans om mee misdrijven op te lossen en daders te ontmaskeren. We besteden ook aandacht aan de modus operandi van bepaalde bendes of aan nieuwe misdaadfenomenen om mensen hiervoor te waarschuwen. En we blikken terug op zaken die mede dankzij tips van de kijkers zijn opgelost.

Uitzending 21 oktober

Gelddragers overvallen

Wibra

De politie is op zoek naar een man die het gemunt heeft op vrouwelijke winkelbedienden die de dagopbrengsten naar de bank brengen. In de meeste gevallen waren het bedienden van de winkelketen "WIBRA".

lees meer

Aanranding van de eerbaarheid te Izegem

Op vrijdag 19 december 2014 wandelde het slachtoffer omstreeks 08.05 uur te voet van aan haar woning naar het station van Izegem. Aan de openbare parking gelegen langs de DAM en Noordkaai wilde ze de trap opstappen die uitkomt op de centrale brug. Net voor ze aan de trap was, werd ze onder haar rok vastgegrepen door een man met een zwarte bivakmuts.

lees meer

Postfraude in Brasschaat en Merksem

Politie en parket willen deze man kennen die ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij een variante van postfraude. Hij brengt overschrijvingen binnen bij de bank, tussen 1 en 2 uur 's nachts, ondertekend met valse handtekeningen. Zo probeert hij grote sommen geld in handen te krijgen.

lees meer

Overval op gokkantoor BET90 in Kontich

Politie en gerecht zouden graag de 2 mannen willen kennen die eind juli het gokkantoor BET90 hebben overvallen in Kontich. De feiten gebeurden op zaterdag 26 juli 2015. Die avond, rond half 11, kwamen 2 onbekende mannen het kantoor aan de Mechelsesteenweg binnen.

lees meer

Moordpoging in Elsene

De politie zoekt de 2 mannen die de voorbije zomer hebben geprobeerd een man te vermoorden op klaarlichte dag in Elsene. De feiten gebeurden op 15 juli 2015.

lees meer

Zware diefstal van een kluis in Sint-Niklaas

n de nacht van 24 augustus 2015 werd er ingebroken in de Crèmerie Foubert gelegen in de stationsstraat in Sint-Niklaas. Twee verdachten kwamen om 04.44 uur vanuit de Regentiestraat de Stationsstraat ingestapt richting stationsplein.

lees meer

Vermissing Paolo GUARRAGI in Genk

De politie en het Parket van Limburg, afdeling Tongeren zijn op zoek naar Paolo GUARRAGI. Op vrijdag 24 juli 2015 rond 21:45 uur, verliet Paolo GUARRAGI, een man van 65 jaar oud, het woonzorgcentrum Menos gelegen in de Stalenstraat in Genk.

lees meer

Fenomeen : Vals Geld

Op 05 september 2015 omstreeks 13.31 trachtte een man van vreemde origine in de HUBO in Hamme een verfborstel aan te kopen met een vals biljet van 100 euro . Het biljet werd door de kassierster gescreend en teruggegeven.

lees meer

Labels