Verdachte van meerdere diefstallen onderschept

Vorige week kon de politie Limburg Regio Hoofdstad een verdachte van meerdere diefstallen onderscheppen. Hij wordt verdacht van een inbraak in een horecazaak en meerdere diefstallen uit voertuigen. De 39-jarige man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem aan te houden. 

Politie LRH

Vorige week maandag omstreeks 04.15 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een melding van een verdacht persoon ter hoogte van de Guffenslaan in Hasselt. De persoon zou te voet op pad zijn met een kassa onder de arm. Ter plaatse aangekomen, kon de politieploeg de verdachte aantreffen met een som geld op zak. De kassa werd in de omgeving teruggevonden zonder gelden. Verder onderzoek wees uit dat de kassa afkomstig was van een horecazaak in Hasselt. De verdachte werd mee ten burele genomen voor verhoor. 

Naast de inbraak in een horecazaak kon de politie Limburg Regio Hoofdstad de verdachte ook linken aan meerdere diefstallen uit voertuigen die eerder tijdens de nacht plaatsvonden in Hasselt. 

De 39-jarige man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Hasselt. Deze besliste om hem aan te houden. 

De getroffen horecazaak werd ondertussen terug in het bezit gesteld van de ontvreemde som geld. 

Labels