Persbericht - donderdag 18 juli 2024

Dit is het persbericht van donderdag 18 juli 2024, met een verkeersongeval in de Bondgenotenlaan en een inbraak in een appartement op het Martelarenplein.

Persbericht

Verkeer

Een 38-jarige vrouw uit Leuven die zich woensdagavond omstreeks 18.45 uur in de Bondgenotenlaan met de fiets verplaatste, ging tegen de grond toen ze werd aangereden door een bromfiets.  Nadat de vrouw ten val was gekomen, zette de bestuurder van de bromfiets gewoon zijn weg verder. Uit de camerabeelden bleek dat de bromfietser al zigzaggend door de Bondgenotenlaan reed, regelmatig zonder handen reed en geen helm droeg. De helm hing vastgemaakt achteraan de bromfiets en bedekte de nummerplaat. De politie probeert aan de hand van de camerabeelden de bestuurder van de bromfiets te identificeren. De bestuurster van de fiets werd met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis. Ze klaagde van pijn in de rug en een arm. 

 

Inbraak

Onbekenden hebben woensdag in de loop van de namiddag ingebroken in een appartement op het Martelarenplein. Toen de bewoner ’s avonds thuis kwam kon hij niet meer binnen. Het slot van de deur was afgebroken. Toen het uiteindelijk toch lukte om de deur te openen bleek het appartement doorzocht te zijn. Wat er juist werd gestolen is niet bekend. 

Labels