Het Réseau Intersection en de politiezone rekruteren een CaLog B! (voltijds)

Meerdere politiekorpsen (PZ 5344 'Polbruno' - PZ 5322 'Ath' - PZ 5343 'Montgomery' - federale politie) hebben de vzw "Réseau Intersection" opgericht. De Cel Communicatie van de politiezone ontwikkelt haar interne communicatie.

Het Réseau Intersection en de politiezone rekruteren een Consulent (CaLog B): http://www.jobpol.be/home/preview_monolingual/id/5792

Het Réseau Intersection Belgique is ontstaan op basis van het model van het Réseau Intersection Québec. Dit laatste is een uitwisselingsnetwerk dat bestaat uit intervenanten die belangstelling hebben voor de aanpak van de gemeenschapsgerichte politiezorg. Zowel het Quebecse netwerk als het Belgische netwerk hebben als taak om een politiemodel, dat gestoeld is op elementen van de gemeenschapsgerichte aanpak (« community policing » of « police communautaire » zoals ze dat in Quebec noemen), verder uit te werken, concrete vorm te geven en te promoten, en dit door de betrokken actoren te mobiliseren om criminaliteit te voorkomen en de leefomgevingen te beveiligen.

Labels