Faroek woensdag 25 maart 2015

FAROEK is het opsporingsprogramma van VTM. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

Dankzij een schat aan exclusieve camerabewakingsbeelden, gedetailleerde beschrijvingen van daders en reconstructies van misdrijven, krijgt het publiek de kans om mee misdrijven op te lossen en daders te ontmaskeren. We besteden ook aandacht aan de modus operandi van bepaalde bendes of aan nieuwe misdaadfenomenen om mensen hiervoor te waarschuwen. En we blikken terug op zaken die mede dankzij tips van de kijkers zijn opgelost.

Uitzending 25 maart

Vrouw in Zonhoven 2 keer slachtoffer van home-invasion

Op vrijdagnamiddag 14 november 2014 belden 2 mannen aan aan de voordeur van de woning waar ze verbleef in de Beskensstraat in Zonhoven. Dat was rond 15u10.De mannen vroegen of ze alleen was en of ze de woning mochten binnen komen. Toen ze deur probeerde te sluiten, stak de grootste man een voet tussen de deur. Hij duwde ze terug open en toonde een wapen. De overvallers eisten geld en dreigden dat er geschoten zou worden. Ze doorzochten de woning en gingen er vandoor met een bescheiden som cash geld.

Diefstal oudere dames

Lees het volledige opsporingsbericht.

Vermissing Cedric WILLEMEN te Antwerpen

Politie en parket verspreiden vandaag beelden van bewakingscamera's waarop de vermiste Cedric WILLEMEN voor het laatst is te zien. De 21-jarige jongen uit Hasselt was tijdens de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 maart 2015 uit geweest in Antwerpen.

Lees het volledige opsporingsbericht.

Labels