Persoverzicht van zaterdag 27 juli 2024

Feiten van 26/07/2024 om 6 uur tot 27/07/2024 om 6 uur

Mechelen, Veldenstraat: Diefstal uit een bestelwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Het niet-slotvast voertuig wordt betreden. Nadeel: gsm.

Puurs-Sint-Amands, Veurtstraat: Diefstal uit een woning. Via een openstaand raam wordt de woning betreden. Wanneer de bewoners zich gaan vergewissen van het lawaai neemt een man de vlucht. Nadeel: dient men nog te bepalen. 

Mechelen, Ridder Dessainlaan: Inbraak in een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een raam van het voertuig wordt beschadigd. Nadeel: portefeuille (identiteitsdocumenten en een geldsom) 

Willebroek, Ringlaan: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Het niet-slotvast voertuig wordt betreden. Nadeel: boorddocumenten van het voertuig.


Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Brusselsesteenweg: Aanrijding tussen een bromfiets en een fiets waarbij beide bestuursters, van 65 jaar, lichtgewond raken. De bromfietsster wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, Rijksweg: Kop-staartaanrijding tussen twee voertuigen waarbij een 25-jarige bestuurster lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.



Waarschuwing

De politiezone Rivierenland waarschuwt voor malafide klusjesmannen. Recent kreeg de politie een aantal meldingen van Britse werkmannen die zich spontaan aanbieden om klusjes op te knappen. Ze stellen voor om bijvoorbeeld een dak of oprit te herstellen of te reinigen. Vaak vragen ze al een groot deel van de kostprijs als voorschot. Daarna verdwijnen ze of voeren ze de werken maar deels uit. Soms vinden ze dat er bijkomende werkzaamheden nodig zijn, waardoor de kosten verder oplopen. Ga hier niet op in en verwittig de politie.  
(Telefoonnummer van onze politiezone: 015 464 464)

 

 

Labels