Persoverzicht van zaterdag 17 augustus 2024

Feiten van 16/08/2024 om 6 uur tot 17/08/2024 om 6 uur

Willebroek, Stadionlaan: Inbraak een recreatiecentrum. Een raam van het complex wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: een geldsom en een fototoestel.

Puurs-Sint-Amands, Hooiveld: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een deur beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen.  In dezelfde straat wordt bij een andere woning een raam beschadigd om het pand te betreden. Hier worden juwelen, een geldsom en een tablet gestolen. 


Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Willebroek, Baeckelmansstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een motorfiets waarbij de 37-jarige motorrijder lichtgewond raakt.  



Opmerkelijk

Vrijdag 16 augustus 2024 voerde onze verkeersdienst snelheidscontroles uit in de Broekstraat in Willebroek. De afgelopen tijd ontvingen wij herhaaldelijk klachten van buurtbewoners dat de maximumsnelheid van 30 km/u. (het betreft een ‘zone 30’) niet zou gerespecteerd worden. 

Tijdens onze controleactie werden in totaal 134 bestuurders gecontroleerd op hun snelheid, waarvan er 69 sneller reden dan de toegelaten 30 km/u.  Een van hen kwam voorbij aan een snelheid van maar liefst 66 km/u. 

Politiezone Rivierenland zal ook in de toekomst op deze en andere plaatsen snelheidscontroles uitvoeren.  

 

Labels