Persoverzicht van zaterdag 10 februari 2024

Feiten van 09/02/2024 om 6 uur tot 10/02/2024 om 6 uur

Willebroek, Jozef De Blockstraat: Inbraak in een bedrijfsgebouw. De poort van het gebouw wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht.  Nadeel: een geldsom.

Bornem, Puursesteenweg: Diefstal uit een bedrijfsgebouw. Zonder sporen van braak na te laten wordt het gebouw betreden. Nadeel: een geldsom.

Puurs-Sint-Amands, Eikevlietbaan: Inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: gereedschap (een frees- en boormachine)

Willebroek, Kapellenboslaan: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een deur beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: dient men nog te bepalen.

Bornem, Louis Segersstraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: dient men nog te bepalen.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Olivetenvest: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 64-jarige fietser lichtgewond raakt.

Puurs-Sint-Amands, Hoogstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 13-jarige fietsster lichtgewond raakt. De bestuurder van de personenwagen zet zijn weg verder zonder zich te bekommeren om het slachtoffer.

 

Labels