Persoverzicht zaterdag 8 juni

Feiten van 7/6/2024 6 uur tot 8/6/2024 6 uur

Mechelen, Vredestraat: Diefstal uit een niet-slotvast voertuig. Nadeel: identiteitsdocumenten. 


 

Verkeersongevallen lichamelijk letsel

Puurs-Sint-Amands, Kalfortdorp: Aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De 71-jarige fietser raakte daarbij lichtgewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. 

Opmerkelijk


Tijdens de afgelopen maand mei ontving Politiezone Rivierenland twee meldingen van zedenfeiten en aanranding in Willebroek. Na intens onderzoek van de lokale recherche kwam er een verdachte in beeld. De jongeman werd opgepakt en verscheen vrijdag voor de jeugdrechter.

Het onderzoek van politie Rivierenland toont aan dat de jongen bij de feiten die zich voordeden afgelopen maand niet aan zijn proefstuk toe was. Zo komt hij ook in aanmerking voor twee feiten van aanranding in het voorjaar van 2023 in Willebroek, waarvoor ook klacht werd ingediend bij de politie. 

In alle gevallen benadert de verdachte de vrouwen en stelt hij grensoverschrijdend gedrag, waarbij hij aanrakingen van de intieme zones niet schuwt. De man deinst er evenmin voor terug om hierbij fysiek geweld te gebruiken.

Na onderzoek van de lokale recherche Rivierenland kwam er een minderjarige verdachte in beeld. De jongen werd donderdag opgepakt en voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat.

Betrokkene werd vrijdag voorgeleid bij de jeugdrechter in Mechelen.

Labels