Persoverzicht zaterdag 13 juli

Feiten van 12/7/2024 6 uur tot 13/7/2024 6 uur

Geen feiten.

Verkeersongevallen lichamelijk letsel

Willebroek, Scheldelaan: Aanrijding van een personenwagen tegen een vangrail. De 21-jarige bestuurder wordt lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. 

 

Opmerkelijk

Donderdagavond krijgt de lokale politie Rivierenland een melding over een kapel op de Leestsesteenweg in Mechelen die met verf bespoten is. Op de gevel van de kapel is met blauwe verf een kruis getekend. In de kapel zijn er beeldjes met groene verf bespoten. Via een getuige krijgt de politie een nummerplaat van een mogelijke verdachte. Terwijl een politieploeg zich in Willebroek bij de verdachte thuis aanmeldt, komt de 57-jarige man net toe. In zijn hand heeft hij een groene spuitbus en ook op zijn handen zit groene verf die overeenkomt met de verf die in de kapel gebruikt werd.

In de buurt wordt nazicht verricht en ook op de kapellen in de Molenstraat, Dorpstraat, Juniorslaan en Kouter in Mechelen worden gelijkaardige verftekeningen aangetroffen. Intussen blijkt dat er ook in Hingene en Wintam (Bornem) en Kalfort (Puurs-Sint-Amands) kapellen met verftekeningen beklad zijn. In totaal zijn er tien kapellen beklad. Voor ieder wordt er een GAS-pv opgesteld.

Labels