Persoverzicht woensdag 11 oktober

Feiten van 10/10/2023 om 6 uur tot 11/10/2023 om 6 uur

Mechelen, Rietstraat: Inbraak in een personenwagen die op de openbare weg geparkeerd staat. Nadeel: portefeuille met geldsom. In de Klaverstraat wordt ingebroken in een voertuig dat op de oprit geparkeerd staat. Nadeel: te bepalen. In de Doornenstraat wordt in twee voertuigen ingebroken. Nadeel: geldsom. In de Plataanstraat is er een diefstal uit een niet-slotvast voertuig. Nadeel: documenten en bankaart. Op de Tervuursesteenweg wordt in twee voertuigen ingebroken. Nadeel: werkmateriaal, verzorgingsproducten, documenten, bril, dashcam en geldsom. In de Stenenmolenstraat is er een inbraak in een voertuig waarbij er geen nadeel is. Op het Kardinaal Mercierplein is er een inbraak in een voertuig waarbij een raam beschadigd wordt. Er is geen nadeel. In de Belgradestraat wordt er ingebroken in een voertuig. De verdachten worden opgeschrikt door een buurtbewoner en vluchten weg. Er is geen nadeel. 

 

Verkeersongevallen lichamelijk letsel

Bornem, Bovenstraat: Een bestuurster verliest de controle over haar voertuig waardoor het voertuig in aanrijding komt met een geparkeerde wagen. De 45-jarige bestuurster raakt daarbij lichtgewond en wordt naar het ziekenhuis overgebracht. 

Bornem, Platte Heegtestraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser. De 65-jarige fietser wordt lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Mechelen, Ziekebeemdenstraat: Een bestuurster verliest de controle over haar voertuig waardoor het voertuig in aanrijding komt met twee geparkeerde wagens, een brievenbus en een verlichtingspaal. De 79-jarige bestuurster raakt lichtgewond en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Mechelen, Stuivenbergvaart: Aanrijding van een fiets tegen een geparkeerd voertuig. De 61-jarige fietser raakt daarbij lichtgewond.

 

 

Resultaten

De politiezone Rivierenland deed dinsdag snelheidscontroles in de Hoeikensstraat in Willebroek. Er werden in totaal 547 voertuigen gecontroleerd. 41 reden te snel. Een voertuig behaalde een snelheid van 134 km/u. De maximaal toegelaten snelheid op die locatie is 50 km/u.

Labels