Persoverzicht van zaterdag 22 juni 2024

Feiten van 21/06/2024 om 6 uur tot 22/06/2024 om 6 uur

Willebroek, Gaston Fromontstraat: Diefstal uit een garagebox. Zonder sporen van braak na te laten wordt de garage betreden. Nadeel: camera en koptelefoon.

Mechelen, Zakstraat: Poging tot inbraak in een appartement. Bij twee appartementen wordt de gemeenschappelijk inkomdeur van het appartement beschadigd. De flats worden niet betreden. 

Puurs-Sint-Amands, Hoek ten Eiken: Inbraak in een woning. De woning wordt betreden. Nadeel dient men nog te bepalen. 


Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, De Langhestraat: Aanrijding tussen een bromfiets en een fiets waarbij de 16-jarige fietser lichtgewond raakt. De bromfietser zet zijn weg verder zonder zich te bekommeren om het slachtoffer.

Mechelen, Goswin de Stassartstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 12-jarige fietser lichtgewond raakt. De bestuurder van de personenwagen zet zijn weg verder zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. 

Mechelen, Liersesteenweg: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 43-jarige fietsster lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. 

Bornem, Puursesteenweg: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 14-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.  

 

 

Labels