Persoverzicht van zaterdag 21 oktober 2023

Feiten van 20/10/2023 om 6 uur tot 21/10/2023 om 6 uur

Willebroek, Parklaan: Diefstal op een bouwwerf. Zonder sporen van braak na te laten wordt de werf betreden. Nadeel: een partij kabels.

Mechelen, Grote Nieuwedijkstraat: Diefstal uit een woning. Zonder sporen van braak na te laten wordt de woning betreden. Het pand wordt doorzocht. Nadeel: gereedschapskist en  juwelen.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Willebroek, Breendonkstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 73-jarige fietsster lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, Keten: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 50-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.





Politiesucces

Donderdagavond 19 oktober 2023 omstreeks 21 uur weet een man de aandacht van onze patrouilleploeg te trekken. De man bevindt zich aan de achterzijde van het centraal station te Mechelen en heeft een bijzonder interesse in de daar gestalde fietsen. Zo loopt hij een aantal keren heen en weer door de fietsenstalling en neemt foto’s van sommige fietsen.

Wanneer de man aanstalten maakt om te vertrekken met een plooifiets wordt hij tegengehouden door onze collega’s. Hij kan niet aantonen dat de fiets zijn eigendom is en heeft evenmin een slot bij zich om het rijwiel slotvast achter te laten. In de sporttas die de man bij zich draagt, treffen de inspecteurs onder meer een schroevendraaier, kniptang, mes en dopsleutels aan.

De 30-jarige man, woonachtig in Zemst, en gekend voor eerdere feiten, wordt voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket.

 

Labels