Persoverzicht van vrijdag 1 december 2023

Feiten van 30/11/2023 om 6 uur tot 01/12/2023 om 6 uur

Mechelen, Jozef Verbertstraat: Inbraak in twee personenwagens die geparkeerd staan op de openbare weg. Telkens wordt een raam van het voertuig beschadigd. Uit een voertuig wordt kledij (jassen) gestolen. Uit het andere wordt niets gestolen. Hetzelfde doet zich voor in de Vekestraat en Nattehofstraat, waar telkens een handtas wordt gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een sleutelbos. En bij zulke feiten in de Olivetenvest en Sint-Katelijnstraat wordt telkens een laptop uit het voertuig gestolen.

Mechelen, Dobbelhuizen: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een niet-slotvast voertuig wordt betreden. Nadeel: portefeuille (identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom) en een jas.

Willebroek, Ringlaan: Inbraak in een sportlokaal. Een raam van het lokaal wordt beschadigd. Wanneer een aanwezige bezoeker zich gaat vergewissen van het lawaai nemen de mannen de vlucht.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Bornem, Weertstraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een speed pedelec waarbij een 46-jarige vrouw lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Mechelen, Nekkerspoelstraat: Aanrijding tussen een bestelwagen en een fiets waarbij een 44-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

 

 

Labels