Persoverzicht van maandag 5 februari 2024

Feiten van 03/02/2024 om 6 uur tot 04/02/2024 om 6 uur

Mechelen, Mahatma Gandhistraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: een televisietoestel.

Mechelen, Bruul: Tijdens het winkelen wordt van een 78-jarige vrouw de portefeuille uit haar handtas gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart en een geldsom.

Mechelen, Grote Markt: Tijdens een bezoek aan een drankgelegenheid wordt van een 70-jarige vrouw de gsm gestolen.

Puurs-Sint-Amands, A. Coolsstraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen en een geldsom.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Willebroek, Dendermondsesteenweg: Aanrijding tussen twee personenwagens waarbij een 55-jarige bestuurster lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, Moerplas: Aanrijding tussen twee fietsers waarbij beiden (59 en 69 jaar) lichtgewond raken en worden overgebracht naar het ziekenhuis.





Feiten van 04/02/2024 om 6 uur tot 05/02/2024 om 6 uur

Mechelen, Stuivenbergvaart: Poging tot diefstal van vrachtwagenonderdelen (wielen). Wanneer een voorbijganger zich gaat vergewissen van het lawaai nemen twee mannen de vlucht.



Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Maurits Sabbestraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een voetganger waarbij een 43-jarige voetganger lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Labels