Persoverzicht van maandag 4 december 2023

Feiten van 02/12/2023 om 6 uur tot 03/12/2023 om 6 uur

Mechelen, Oscar Van Kesbeeckstraat: Diefstal uit een bestelwagen die geparkeerd staat op een openbare parking. Het niet-slotvaste voertuig wordt betreden. Nadeel: een geluidsversterker.

Mechelen, Nekkerspoel-Borcht: Diefstal in een sportcomplex. Tijdens het sporten wordt van een 20-jarige man de heuptas gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten, bankkaart, een geldsom en een sleutelbos.

Bornem, Broekstraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: dient men nog te bepalen.

Willebroek, Jan Hammeneckerlaan: Inbraak in een woning. De voordeur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Wanneer de bewoonster zich gaat vergewissen van het lawaai nemen twee verdachten de vlucht.

Willebroek, Sint-Janslaan: Diefstal van een niet-slotvaste fiets die gestald staat op het terras achteraan de woning.

Mechelen, Jubellaan: Inbraak in een autobus die geparkeerd staat op de openbare weg. Een raam van de bus wordt beschadigd. Het voertuig wordt betreden. Nadeel: dient men nog te bepalen.  



Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Nekkerspoelstraat: Aanrijding tussen twee fietsers waarbij een 56-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.





Feiten van 03/12/2023 om 6 uur tot 04/12/2023 om 6 uur

Mechelen, Hombeeksesteenweg: Inbraak in een drankgelegenheid. Een raam van de zaak wordt beschadigd. Er wordt niets gestolen.

Mechelen, Jubellaan: Inbraak in een bestelwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een raam van het voertuig wordt beschadigd. Nadeel: dient men nog te bepalen. Hetzelfde doet zich voor bij een geparkeerde minibus.



Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Puurs-Sint-Amands, Gansbroekstraat: Aanrijding tussen twee personenwagens waarbij een 52-jarige bestuurder lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Labels