Persoverzicht van maandag 27 november 2023

Feiten van 25/11/2023 om 6 uur tot 26/11/2023 om 6 uur

Mechelen, Hombeeksesteenweg: Diefstal van een aanhangwagen die geparkeerd staat op de openbare weg.

Mechelen, Varkensstraat: Diefstal uit een appartement. Zonder sporen van braak na te laten wordt de gemeenschappelijke garage betreden. Nadeel: batterij van een bromfiets.

Mechelen, De Noterstraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Er wordt niets gestolen.

Mechelen, Geerdegemdries: Inbraak in twee bestelwagens die geparkeerd staan op de openbare weg. Telkens werd een raam van het voertuig beschadigd. Nadeel: dient men nog te bepalen.  Op dezelfde plaats werd een poging tot inbraak genoteerd, waarbij het voertuig werd beschadigd.

Bornem, Achterweidestraat: Poging tot inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt niet betreden.





Feiten van 26/11/2023 om 6 uur tot 27/11/2023 om 6 uur

Willebroek, Dendermondsesteenweg: Tijdens het winkelen wordt van een 92-jarige man de portefeuille gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten en een geldsom.

Bornem, Kloosterstraat: Inbraak in een appartement op de gelijkvloerse verdieping. Een raam van het appartement wordt betreden. Het pand wordt betreden en doorzocht. Er wordt niets gestolen. Hetzelfde doet zich voor in een woning in de Albertstraat en Mandenmakersstraat, waar men het nadeel nog dient te bepalen.

 

Labels