Persoverzicht van maandag 13 november 2023

Feiten van 11/11/2023 om 6 uur tot 12/11/2023 om 6 uur

Mechelen, Battelsesteenweg: Poging tot inbraak in een woning. De voordeur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt niet betreden.

Mechelen, Hanswijk de Bercht: Diefstal uit twee bestelwagens die geparkeerd staan op de openbare weg. Zonder sporen van braak na te laten worden de voertuigen betreden. Nadeel: gereedschap.  Hetzelfde feit doet zich voor in de August Lenaertsstraat waar ook gereedschap wordt gestolen.

Mechelen, Dennenstraat: Inbraak in een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Een raam van het voertuig wordt beschadigd. Het voertuig wordt bereden. Nadeel: vismateriaal.

Mechelen, Cederstraat: Inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: dient men nog te bepalen.

Mechelen, Zwaluwstraat: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Er wordt niets gestolen.

Mechelen, Locomotiefstraat: Inbraak in een woning. De voordeur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen.  





Feiten van 12/11/2023 om 6 uur tot 13/11/2023 om 6 uur

Mechelen, Oude Antwerpsebaan: Diefstal uit een tuinhuis. Achteraan de woning wordt het niet-slotvaste tuinhuis betreden. Nadeel: twee fietsen.

Willebroek, Ploegstraat: Inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: dient men nog te bepalen.

Bornem, Seringenlaan: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de oprit van een woning. Nadeel: afstandsbediening van de garagepoort en een geldsom. Met de afstandsbediening wordt de garagepoort geopend. Wanneer de bewoner zich gaat vergewissen van het lawaai neemt (nemen) de verdachte(n) de vlucht.  



Verkeersongeval met lichamelijk letsel

Mechelen, Tervuursesteenweg: Aanrijding tussen een personenwagen en een step waarbij een 19-jarige vrouw die met de step reed lichtgewond raakt en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Labels