Persoverzicht van maandag 12 februari 2024

Feiten van 10/02/2024 om 6 uur tot 11/02/2024 om 6 uur

Mechelen, Locquetstraat: Inbraak in een bestelwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. De deur van het voertuig wordt beschadigd. Nadeel: gereedschap.  Hetzelfde doet zich voor in Landweg en Olivetenvest, waar telkens een raam van het voertuig wordt beschadigd.

Mechelen, Juniorslaan: Poging tot diefstal van brandstof uit een vrachtwagen die geparkeerd staat op de oprit van een bedrijf. De brandstoftank wordt beschadigd.

Mechelen, Grote Markt: Tijdens een bezoek aan een drankgelegenheid wordt van een 62-jarige man de jas gestolen. Nadeel: naast de jas, ook een portefeuille (identiteitsdocumenten en bankkaart), gsm en een sleutelbos.

Puurs-Sint-Amands, Kleine Lei: Inbraak in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Bij thuiskomst van de bewoners neemt een verdachte de vlucht. Nadeel: juwelen.

Mechelen, Klein-Veldekenstraat: Inbraak in twee woningen. Telkens wordt er achteraan de woning een raam beschadigd. De panden worden betreden en doorzocht. Nadeel: In een van de woningen wordt er niets gestolen, in de andere woning worden juwelen en een geldsom gestolen. Hetzelfde feit doet zich voor in de Beekstraat, waar men het nadeel nog dient te bepalen.





Feiten van 11/02/2024 om 6 uur tot 12/02/2024 om 6 uur

Mechelen, Fortuinstraat: Inbraak in vier woningen. Telkens wordt een raam van de woning beschadigd. In drie van de vier gevallen wordt de woning betreden. In al deze gevallen dient men het nadeel nog te bepalen.  

Puurs-Sint-Amands, Kaardijk: Inbraak in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Nadeel: juwelen.

Mechelen, ’t Plein: Diefstal uit een garage. Zonder sporen van braak na te laten wordt de garage betreden. Nadeel: een boekentas.

Mechelen, Blarenberglaan: Inbraak in een bedrijfsgebouw. De poort van het gebouw wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. Nadeel: gereedschap.

 

Labels