Persoverzicht van dinsdag 3 oktober 2023

Feiten van 02/10/2023 om 6 uur tot 03/10/2023 om 6 uur

Mechelen, Donkerlei: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Zonder sporen van braak na te laten wordt het voertuig betreden. Nadeel: portefeuille (identiteitsdocumenten en bankkaart) en cosmetica.  

Mechelen, Stuivenbergvaart: Diefstal uit een personenwagen die geparkeerd staat op de openbare weg. Zonder sporen van braak na te laten wordt het voertuig betreden. Nadeel: handtas (identiteitsdocumenten en bankkaart)

Mechelen, Bethaniënstraat: Diefstal uit een woning. Via een niet-slotvaste deur wordt de woning betreden. Nadeel: tablet.

Mechelen, Willem Geetsstraat: Diefstal uit een woning. Via een niet-slotvaste deur wordt de woning betreden en het pand wordt doorzocht. Wanneer de bewoonster zich gaat vergewissen van het lawaai neemt een onbekende man de vlucht. Nadeel: portefeuille (identiteitsdocumenten en bankkaart)



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Puurs-Sint-Amands, Meir: Aanrijding tussen een bestelwagen en een personenwagen waarbij respectievelijk de 22-jarige bestuurder en de 42-jarige bestuurster lichtgewond raken en worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, N16: Aanrijding tussen een personenwagen en een motorfiets waarbij een 22-jarige motorrijder om het leven komt.  

 

Labels