Persoverzicht dinsdag 21 maart 2023

Feiten van 20/03/2023 om 6 uur tot 21/03/2023 om 6 uur

Geen feiten te melden.

Verkeersongevallen lichamelijk letstel

Willebroek, Koning Boudewijnlaan: Aanrijding tussen een vrachtwagen en een motor waarbij de 62-jarige motorrijder lichtgewond raakt. 

Opmerkelijk

Puurs-Sint-Amands, Koningin Astridlaan: Zaterdagavond 18 maart 2023 omstreeks 20 uur ontvangen wij een inbraakalarm waarbij er twee personen gezien werden op de camerabeelden. De toegangsdeur van een bedrijfspand werd opengebroken.

Korte tijd later kan een interventieploeg een voertuig met Nederlandse nummerplaat met twee inzittenden aantreffen in de Buisseretlaan in Puurs-Sint-Amands, een doodlopende straat. Onze collega’s gaan in de Groenstraat over tot controle van de wagen. De twee mannen, die voldoen aan de persoonsbeschrijving, geven een onsamenhangend verhaal voor hun aanwezigheid in de regio. Tevens geven zij een zenuwachtige indruk.

De 38-jarige bestuurder uit Antwerpen en de 26-jarige passagier, die illegaal in ons land verblijft, worden voor verder onderzoek overgebracht naar het commissariaat en ter beschikking gesteld van het parket.

In hun voertuig wordt inbrekersmateriaal (o.a. een schroevendraaier, kniptang, zaklamp en handschoenen) aangetroffen, alsook juwelen waarvoor zij geen verklaring kunnen geven. Samen met hun voertuig wordt dit alles in beslag genomen.

Labels