23 maart - Verkeersongevallen met gewonden

Op woensdag 23 maart werden door onze diensten in Deinze drie verkeersongevallen met gewonden vastgesteld.

Het eerste ongeval gebeurde in Petegem. Een 17-jarige vrouw uit Nazareth reed er omstreeks 08u30 met haar bromfiets Yamaha YN50 in de Krekelstraat in de richting van de Gaversesteenweg. Zij kwam er in aanrijding met een BMW 520D - bestuurd door een man van 42 uit Deinze - die uit de Ten Rodelaan kwam. De bromfietser liep lichte verwondingen op aan pols en knie. Zij ging zelf een dokter raadplegen.

Het tweede ongeval deed zich voor omstreeks 12u05 in de Poelstraat waar een jeugdige fietser tegen het opengaande portier van een geparkeerd voertuig aanreed. Het slachtoffer - een jongen van 14 uit Deinze - kwam hierbij ten val. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze.

Omstreeks 15u40 gingen onze diensten ter plaatse voor een ongeval in de Leernsesteenweg. Een 64-jarige man uit Deinze reed er met zijn motorfiets BMW R1200 op de N466 in de richting van Bachte. Ter hoogte van het kruispunt van de Filliersdreef wou hij een stilstaande tractor met aanhangwagen voorbij steken. Net op dat moment sloeg deze bestuurder - een man van 71 uit Kruisem - echter linksaf waardoor de motorrijder zwaar ten val kwam.

Gelet op zijn verwondingen werd hij overgebracht naar de kliniek Maria Middelares in Gent.

Labels