15 maart - Verkeersongevallen met gewonden

Op dinsdag 15 maart stelden onze diensten twee verkeersongevallen met lichamelijk letsel vast.

Bij het eerste ongeval raakte in Deinze een jonge fietser licht gewond toen hij werd aangereden door een personenwagen. Omstreeks 16u15 fietste de 16-jarige jongeman uit Deinze in de Tonnestraat. Op het kruispunt met de Sint-Hubertstraat kwam het tot een aanrijding met een BMW X3 - bestuurd door een dame van 69 uit Gent - die in de St.Hubertstraat reed en vanuit de richting Zulte kwam. 

Het slachtoffer werd met lichte verwondingen overgebracht naar de kliniek in Deinze en mocht na verzorging het ziekenhuis verlaten.

Het tweede ongeval gebeurde omstreeks 18u30 in Zulte. De bestuurder van een Ford Mondeo, een man van 42 uit Zulte, kwam uit de Vlasstraat en wou links afslaan op de Statiestraat om richting Zulte-centrum te rijden. Op het moment dat hij het kruispunt oprijdt, komt een motorrijder aangereden vanuit de richting N43. De bestuurder van de Harley Davidson, een 68-jarige man uit Waregem, kan de personenwagen niet meer ontwijken en rijdt in t.h.v. het linker voorwiel van de Ford. Hij wordt met zware verwondingen overgebracht naar  het ziekenhuis van Waregem maar verkeert niet in levensgevaar.

Labels