13 februari - Verkeersongevallen met gewonden

Op vrijdag 11 februari stelden onze diensten twee verkeersongevallen met lichamelijk letsel vast in onze zone.

Een eerste ongeval gebeurde omstreeks 07u05 in Deinze ter hoogte van het kruispunt Aaltersesteenweg /Kaleshoek. Een fietser die op de N409 reed in de richting van Deinze werd er op het fietspad aangereden door de bestuurder van een Volvo XC60 - een man van 50 uit Deinze - die uit Kaleshoek kwam. De 48-jarige fietser (eveneens uit Deinze) liep lichte verwondingen op en werd verzorgd in het ziekenhuis van Deinze.

Het tweede ongeval deed zich voor omstreeks 11u in de Kapellestraat (N43) in Deinze.

Daar gebeurde een aanrijding tussen een Peugeot Partner bestuurd door een 47-jarige dame uit Sint-Martens-Latem en een Volkswagen Polo bestuurd door een dame van 87 uit Deinze.

De bestuurster van de Peugeot en haar passagier werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. De politie onderzoekt de juiste omstandigheden van het ongeval.



Ook op zondag 13/02/2022 werd een ongeval met lichamelijk letsel vastgesteld binnen onze politiezone. Omstreeks 13u05 kwam een 64-jarige man uit Evergem met zijn Mercedes E220 ter hoogte van Eeksken in Lievegem in de gracht terecht. De bestuurder kon zelf zijn wagen verlaten maar gelet op zijn (lichte) verwondingen werd hij met de ziekenwagen overgebracht naar het AZ Jan Palfijn te Gent. Zijn wagen - die deels onder water stond - werd getakeld.

Labels