10 december - Verkeersongevallen met gewonden

Op 9 december gebeurden er drie verkeersongevallen in onze politiezone. Het eerste ongeval gebeurde omstreeks 07u30 op de Drongense Steenweg in Lievegem. Een 52-jarige bestuurder van een personenwagen reed er op de Kasteellaan met de bedoeling het rondpunt op te rijden richting Drongen. Op het moment dat hij zijn weg wil verder zetten, komt de bestuurder in aanrijding met een fietser. De 41-jarige fietser komt ten val en raakt door het ongeval lichtgewond.

Het tweede ongeval gebeurde omstreeks 11u20 op de Grote Baan in Lievegem. Het komt er tot een aanrijding tussen een 76-jarige fietser en een 36-jarige bestuurster van een personenwagen. De fietser wordt lichtgewond overgebracht naar het AZ Jan Palfijn in Gent. 

Het derde ongeval gebeurde omstreeks 11u30 op de Leernsesteenweg in Deinze. Een 18-jarige bestuurder van een personenwagen rijdt er in de richting van Gent en maakt rechtsomkeer op de Leernsesteenweg. Daarbij komt het tot een aanrijding met een ander voertuig die ook in de richting van Gent rijdt. De 65-jarige bestuurder van het voertuig loopt een hoofdwonde op en wordt lichtgewond overgebracht naar het AZ Jan Palfijn in Gent.

 

Labels