8 december - Verkeersongevallen met gewonden

Gisteren vonden er drie verkeersongevallen met gewonden plaats in onze politiezone. Het eerste ongeval vond plaats omstreeks 8u30 ter hoogte van Oostveld Kouter in Lievegem. Een personenwagen stond er stil voor de rode lichten. Een fietsster wil remmen voor de lichten maar door het gladde wegdek komt ze ten val en komt ze tegen de achterbumper van het voertuig terecht. De 31-jarige fietsster raakt bij het ongeval lichtgewond en werd overgebracht naar het AZ Sint-Lucasziekenhuis in Gent. 

Het tweede ongeval vond plaats omstreeks 13u00 in de Lamstraat in Deinze (Merendree). Een 24-jarige bestuurder van een personenwagen kwam er in de grasberm terecht en is vervolgens tegen een duiker gekatapulteerd. Het voertuig ging verschillende keren overkop. De bestuurder werd uit het voertuig geslingerd en met levensgevaar overgebracht naar het UZ in Gent. De bestuurder legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd ingetrokken. Intussen is het levensgevaar geweken. 

Het derde ongeval gebeurde omstreeks 18u30 op de Grote Baan in Lievegem. Het kwam tot een aanrijding tussen een 54-jarige voetgangster en een 48-jarige fietsster. De fietsster werd lichtgewond overgebracht naar AZ Jan Palfijnziekenhuis in Gent.

Labels