6 mei - Verkeersongeval met gewonden

Na een relatief rustige periode op het vlak van verkeersongevallen noteerden de hulpdiensten woensdag opnieuw een aantal ongevallen met gewonden.

Een eerste ongeval vond plaats omstreeks 12u40 in de Dorpsstraat in Deinze-Astene. De bestuurder van een Hyundai I30 – een vrouw van 23 – reed er op de rijksweg N43 in de richting Gent. Toen zij linksaf wou slaan kwam zij in aanrijding met een Opel Insignia bestuurd door een 58-jarige vrouw die uit de tegengestelde richting kwam aangereden.

Beide bestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Omstreeks 13u45 gebeurde een tweede verkeersongeval in het centrum van Zomergem. Een 47-jarige vrouw kwam in de Dekenijstraat met haar Skoda Fabia in aanrijding met een fietser die vanuit de rechtsgelegen Alfons Sifferstraat kwam gereden. Alhoewel de fietser – een jongen van 16 – slechts lichte verwondingen vertoonde, werd hij veiligheidshalve voor een medische check overgebracht naar het AZ in Eeklo.

Een derde ongeval deed zich voor omstreeks 17u ter hoogte van de op- en afritcomplex van de E40 in Nevele. Een Peugeot 2008 die vanuit de richting Nevele kwam en de oprit richting Brugge wou oprijden kwam er in aanrijding met een motorfiets BMW die vanuit de richting Hansbeke kwam. De motorrijder werd overgebracht naar de spoeddienst van de kliniek Maria Middelares. Hij verkeert niet in levensgevaar.

De brandweerzone Meetjesland kwam ter plaatse voor het reinigen van het wegdek.

Labels