18 november - Verkeersongevallen met gewonden

Afgelopen weekend gebeurden een aantal verkeersongevallen met gewonden in Deinze : 

Op vrijdag 15 november omstreeks 20u30 werd een fietsster aangereden in de Tweebruggenlaan te Deinze ter hoogte van de rotonde Sint-Martinus. Bij het oversteken van de Tweebruggenlaan werd de 24-jarige fietsster uit Deinze aangereden door een personenwagen. Zij werd lichtgewond tengevolge van de aanrijding. 

Eveneens op vrijdag werd een 49-jarige vrouw uit Deinze aangereden door een fietser in de Tolpoortstraat wanneer zij deze wou oversteken. De dame werd lichtgewond door de aanrijding. De fietser reed door na de aanrijding. 

Op zondag 17 november belandde een 65-jarige man uit Brugge omstreeks 14u45 met zijn voertuig in de gracht in de Biebuykstraat te Deinze. Hij raakte lichtgewond.

Verder gebeurde op zondag omstreeks 15u30 een aanrijding tussen een personenwagen en een fietser op het Kongoplein. De fietser, een 69-jarige vrouw uit Sint-Martens-Latem, werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. De bestuurder van de personenwagen, een 75-jarige man uit Deinze, bleef ongedeerd. 

 

Labels