27 februari - Deinze - Inbraken in woningen

Tussen 17 en 24 februari werd er ingebroken in de Karel Picquélaan in Deinze. De achterdeur werd hierbij op 7 plaatsen geforceerd. De volledige woning werd doorzocht maar hier kon er - buiten de braakschade - tot op heden geen nadeel worden vastgesteld.

Ook in de Meirstraat in Deinze werd er tussen 17 en 25 februari ingebroken tijdens afwezigheid van de inwoners. De dader kon de woning binnendringen door het raam op de eerste verdieping in te slaan. Vermoedelijk werd enkel de bovenverdieping doorzocht en werden juwelen, diamanten en geld gestolen.

Een derde inbraak werd vastgesteld in de Emiel Clauslaan in Deinze tussen 22 en 25 februari. Ook hier kwam de dader binnen via een raam aan de zijkant van het huis waar braakschade kon worden vastgesteld. Onder het raam stond een tuintafel. Toen de bewoners thuis kwamen, zagen ze verschillende kasten openstaan in onder andere de slaapkamer en merkten ze dat er juwelen gestolen waren. 

Daarnaast werd er op 23 februari gepoogd in te breken in een appartementsgebouw gelegen in de Gentstraat in Deinze. Hier werden 3 braaksporen vastgesteld ter hoogte van het slot van de toegangsdeur.

Labels