19 september - Verkeersongevallen met gewonden

Er gebeurden dit weekend drie verkeersongevallen met gewonden. Vrijdagochtend omstreeks 08u00 kwam het tot een aanrijding tussen een 8-jarige fietser en een 39-jarige bestuurder van een speed pedelec op de Leernsesteenweg in Deinze. Beide fietsers raakten bij het ongeval lichtgewond.

Vrijdagmiddag omstreeks 12u50 gebeurde er een verkeersongeval ter hoogte van Korteboeken in Lievegem. Een 31-jarige bestuurder van een personenwagen komt er met zijn voertuig in de gracht terecht. Hij werd lichtgewond overgebracht naar het AZ Alma ziekenhuis in Eeklo.

Op zaterdag gebeurde er omstreeks 23u20 een verkeersongeval in de Kruishoutemstraat in Zulte. Een 36-jarige bestuurder van een personenwagen slipt in een bocht. Hij probeert nog tegen te sturen maar komt hierdoor met zijn voertuig terecht tegen twee voertuigen die geparkeerd staan langs de weg. Daarna botst het voertuig frontaal op een aankomende tractor. De rijbaan is hierdoor volledig versperd. De 36-jarige bestuurder van de personenwagen en zijn 42-jarige passagier werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in Deinze en raakten beiden lichtgewond. 

Labels