31 januari - Verkeersongevallen met gewonden

Afgelopen weekend vonden er drie verkeersongevallen met gewonden plaats in onze politiezone. Het eerste ongeval vond plaats op 28 januari omstreeks 15u20 ter hoogte van de Guido Gezellelaan in Deinze. Het kwam er tot een aanrijding tussen een bestuurder van een personenwagen en een bestuurder van een speedelec. De 55-jarige fietser raakte bij het ongeval lichtgewond.

Het tweede ongeval gebeurde op 29 januari omstreeks 12u30 ter hoogte van de Scheurestraat in Deinze. Het kwam tot een frontale aanrijding tussen twee personenwagens op het kruispunt Scheurestraat - Wildekouter. Een 32-jarige bestuurder van een personenwagen kwam gereden uit de Scheurestraat en wou ter hoogte van het kruispunt met Wildekouter rechtdoor rijden. Hij stak het kruispunt over en een 30-jarige bestuurder die van links kwam, kwam in aanrijding met het voertuig. Beide voertuigen kwamen tot stilstand in een akkerland. Beide bestuurders raakten bij het ongeval lichtgewond. 

Het derde ongeval vond plaats op 29 januari omstreeks 15u30 ter hoogte van Renning in Lievegem. Een 64-jarige bestuurster van een personenwagen rijdt er tijdens het achteruit rijden van een parking een 82-jarige fietsster aan. De fietsster werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Labels