30 januari - Lievegem - Verkeersongevallen met gewonden

Afgelopen weekend gebeurden in Lievegem twee verkeersongevallen met gewonden.

Een eerste ongeval deed zich zaterdagmorgen voor in Korteboeken. De bestuurster van een Toyota Avensis reed er omstreeks 05u een geparkeerde Honda Civic aan. Door de klap werd de Honda tegen de omheining van de buren gekatapulteerd.

Na een positieve ademtest werd het rijbewijs van de bestuurster - een dame van 32 uit Lievegem - onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken. Zij werd met lichte verwondingen voor verzorging overgebracht naar het AZ Alma in Eeklo.

Op zondagnamiddag  29 januari stelden onze diensten omstreeks 18u een tweede verkeersongeval met gewonden vast in Lievegem. Een Peugeot Partner die in Bilksen stil stond voor de rode lichten ter hoogte van de Grote Baan (N9) in Lovendegem, werd er achteraan aangereden door de bestuurster van een Dacia Sandero. Bij dit ongeval raakte de Sandero ook nog een geparkeerde BMW.

De bestuurster van het aanrijdende voertuig, een 67-jarige dame uit Gent, werd met lichte verwondingen overgebracht naar het AZ Jan Palfijn in Gent. Haar wagen werd getakeld.

Labels