28 oktober - Verkeersongevallen met gewonden

Op 27 oktober om 9u15 gebeurde er een verkeersongeval in de Stationsstraat in Lievegem. Een 17-jarige bestuurder van een bromfiets reed er in de Stationsstraat in de richting van de Molenstraat. Hij mindert vaart voor de rode lichten, wanneer het groen is vervolgt hij zijn weg. Een bestuurder van een personenwagen die voor de lichten staat te wachten, slaat op dat moment rechtsaf waardoor de bromfietser ten val komt en bij het ongeval lichtgewond raakt.

Op 27 oktober omstreeks 12u40 gebeurde er een verkeersongeval ter hoogte van de Markt in Lievegem. Het kwam op het kruispunt met de Dreef tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De 23-jarige fietser werd lichtgewond overgebracht naar het AZ Almaziekenhuis.

Op 27 oktober omstreeks 17u30 in de Bredestraat in Lievegem. Het kwam tot een aanrijding tussen twee voertuigen. De ene bestuurder (een 69-jarige man) reed over het kruispunt Bredestraat-Verbindingsweg in de rijrichting van Evergem. De 84-jarige bestuurster van het andere voertuig komt vanuit de Verbindingsweg. Het komt om nog onbekende reden tot een aanrijding tussen de voertuigen waarbij de bestuurster lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar AZ Sint-Lucas in Gent.

Labels