25 april - Verkeersongevallen met gewonden

Dit weekend gebeurden er vier verkeersongevallen met gewonden in onze politiezone. Een kort overzicht kunnen jullie hieronder terugvinden:

  • Het eerste ongeval gebeurde in de Lostraat in Lievegem op zaterdag omstreeks 14u30. Het kwam ter hoogte van het kruispunt met Ganzevijver tot een aanrijding tussen een fietser en een bestuurster van een personenwagen. De 47-jarige bestuurster van de personenwagen merkte de fietser niet op en de fietser kwam terecht tegen de motorkap van het voertuig. De fietser, een 12-jarige jongen, werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.
  • Het tweede ongeval gebeurde eveneens op zaterdag omstreeks 16u30 ter hoogte van Anglo in Zulte. Ook hier gaat het om een ongeval tussen een fietser en een personenwagen. Een 35-jarige bestuurder van een personenwagen rijdt er van zijn oprit en komt er in aanrijding met een fietser die rond het speeltuintje reed. De 11-jarige jongen werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis. 
  • Het derde ongeval gebeurde eveneens op zaterdag omstreeks 18u30 ter hoogte van de Tweebruggenlaan in Deinze. Twee voertuigen komen hierbij in aanrijding. De bestuurster van het ene voertuig komt uit de Kaandelbeekstraat en wil richting Deinze rijden. Op het moment dat ze de Tweebruggenlaan kruist, komt ze in aanrijding met de tegenpartij die op de Tweebruggenlaan rijdt in de richting van Tielt. Een 54-jarige vrouwelijke passagier raakt bij het ongeval lichtgewond.
  • Het vierde ongeval gebeurde op zondag omstreeks 18u00 op de Leernsesteenweg in Deinze. Een 44-jarige bestuurster van een personenwagen rijdt op de Leernsesteenweg in de richting van Leerne. Ze merkt er een bestuurder van een paard met kar niet op. Ze probeert deze nog te ontwijken maar raakt de kar aan de rechterachterzijde met haar voertuig. De 72-jarige bestuurder van de kar komt hierbij ten val. Het paard is later overleden aan zijn verwondingen.

Labels