20 maart - Deinze - Verkeersongevallen met gewonden

Op vrijdag 17 maart omstreeks 15u10 reed een 34-jarige man met zijn Opel Corsa in de Veldestraat te Deinze wanneer hij plots van zijn rijstrook afweek en botste op de verkeersgeleider. De man liep hierbij verwondingen op aan het hoofd en werd voor verzorging met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo. Het voertuig werd getakeld en de politie regelde het verkeer terwijl de brandweer de rijbaan vrijmaakte. 

Ook later op de dag - omstreeks 16u12 - vond een botsing plaats tussen een personenwagen en een fietser. Een 41-jarige man reed met zijn fiets richting Deinze op de Oudenaardsesteenweg wanneer deze geraakt zou zijn door een Mercedes die uit de Boomstraat kwam. De fietser liep hierbij verwondingen op aan de voet en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis AZ Sint-Vincentius in Deinze.

Zaterdagvoormiddag omstreeks 10u50 vond een derde verkeersongeval plaats ter hoogte van de Mc Donalds in Deinze. Een 32-jarige vrouw uit Deinze reed met haar voertuig in de Gentsesteenweg richting Astene wanneer ze tegen de achterzijde van een stilstaande Volkswagen reed. De bestuurster van het stilstaande voertuig - een 54-jarige vrouw uit Kruisem - liep hierbij lichte verwondingen op.

Zondag vond er ook nog een verkeersongeval plaats in Deinze omstreeks 16u29. Hierbij week een 71-jarige vrouw uit Deinze af van de rijbaan richting Astene en botste met haar personenauto tegen twee geparkeerde voertuigen. De vrouw liep hierbij lichte verwondingen op. Ze legde eveneens een positieve ademtest af.

 

Labels