20 januari - Deinze - Inbraken in woningen

Op 19 januari werd er ingebroken in verschillende woningen in Deinze (Nevele). Hieronder volgt een kort relaas:

  • Eerste vaststelling gebeurt in de Ijsbeerlaan in Deinze. Hier werd er ingebroken tussen 08u30 en 18u30. De daders verschaften zich toegang tot de woning via een raam in de leefruimte. Geld en juwelen werden hierbij ontvreemd.
  • Tweede vaststelling gebeurt eveneens in de Ijsbeerlaan in Deinze. Hier werd er ingebroken tussen 15u30 en 18u00. De daders konden de woning betreden via een slaapkamerraam aan de achterzijde van de woning. Buiten de schade, kon er geen nadeel worden vastgesteld. 
  • Derde vaststelling gebeurt eveneens in de Ijsbeerlaan in Deinze. Hier werd tussen 09u45 en 19u15 ingebroken. De daders konden de woning binnendringen via een raam in de leefruimte. Voorlopig is er nog geen zicht op het nadeel.
  • Vierde vaststelling gebeurde in de Biebuyckstraat in Deinze. Hier werd er ingebroken tussen 12u30 en 20u30. Ook hier werd een raam opengebroken met een onbekend voorwerp. De volledige woning werd doorzocht. Geld werd hierbij ontvreemd.
  • Vijfde vaststelling vindt eveneens plaats in de Biebuyckstraat in Deinze. Er werd ingebroken tussen 17u00 en 21u45. De daders konden de woning betreden via een schuifraam aan de achterzijde van de woning. Parfum en juwelen werden hierbij ontvreemd.

Labels