18 januari - Verkeersongevallen met gewonden

Het voorbije weekend gebeurden drie verkeersongevallen met gewonden in onze politiezone.

Vrijdagochtend omstreeks 6u40 raakte een voertuig, bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Lievegem, ten gevolge van het gladde wegdek van de baan. Het voertuig reed op de Grote Baan in Lievegem in de richting van Lovendegem naar Gent. Het voertuig belandde tegen de vangrail en een verlichtingspaal. De bestuurster en haar drie kinderen werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis AZ Sint-Lucas in Gent.

Zaterdagnamiddag omstreeks 15u30 kwam het door het gladde wegdek tot een aanrijding tussen twee voertuigen op het kruispunt van de Statiestraat en de Nijverheidsstraat te Zulte. Beide bestuurders, een 46-jarige man uit Dentergem en een 28-jarige man uit Zulte, bleven ongedeerd. Een passagier, een 46-jarige vrouw uit Dentergem, werd echter met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Waregem. 

Zondagnamiddag werd omstreeks 13u45 een 45-jarige fietser uit Zulte aangereden door een personenwagen die bestuurd werd door een 75-jarige man uit Deinze. Het ongeval vond plaats op de Rijksweg, ter hoogte van het kruispunt met Kerkweglos. De fietser raakte lichtgewond. 

Labels