14 augustus - Verkeersongevallen met gewonden

Op vrijdag 13 augustus stelden onze diensten in Deinze twee  verkeersongevallen met gewonden vast.



Een eerste ongeval gebeurde omstreeks 13u20 ter hoogte van het kruispunt Kouter / Westaarde.

Een Ford Fusion, bestuurd door een 85-jarige man uit Deinze,  kwam er uit de Kauwestraat en wou de N35 oversteken richting Westaarde. Op dat moment kwam er echter een Mercedes uit de richting Tielt. De bestuurder, een man van 45 uit Wortegem-Petegem, kon een aanrijding niet meer vermijden. Door de aanrijding kwam de Ford in een gracht terecht. De brandweer diende de passagier, een dame van 79, te bevrijden. Beide inzittenden van de Ford werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. De bestuurder van de Mercedes liep geen verwondingen op. Zijn passagier - een dame van 44 - ging zelf een dokter raadplegen.



Even na 17u gebeurde dan een tweede ongeval op de Gaversesteenweg in Deinze. Het betrof een kop-staart aanrijding met drie voertuigen.

Een 35-jarige dame uit Deinze reed met haar Renault Clio op de N35 in de richting van de E17. Ter hoogte van de Eurotuin wou zij linksaf slaan maar omwille van de tegenliggers diende zij te wachten. De bestuurder van een achterop komende Iveco – een man van 47 uit Gent – merkte dit tijdig op en hield eveneens halt. De bestuurder van een Renault Kangoo – een man van 35 uit Deinze – merkte de stilstaande voertuigen echter te laat op en reed achteraan op de bestelwagen van Bofrost in. Hij liep hierbij lichte verwondingen op en werd voor verzorging overgebracht naar het St-Vincentiusziekenhuis in Deinze.

Labels