Heb jij de nieuwe politiekrant van december al gelezen?

De politiekrant van onze zone wil burgers een betere kijk geven op de werking van onze politiezone. Daarnaast willen we burgers informeren en sensibiliseren over belangrijke topics. Het allerbelangrijkste doel is om verbondenheid en betrokkenheid te creëren met al onze burgers. Want samen bereiken we zo veel meer!

Front Politiekrant - December 2021

Met deze nieuwe editie van de politiekrant willen we onze burgers laten kennismaken met onze interventiedienst. Zij patrouilleren dag en nacht in de politiezone en komen tussen bij dringende oproepen van burgers. Zij hebben een waaier aan taken en doen hun job met veel toewijding. Zij zorgen mee voor de veiligheid en leefbaarheid in onze politiezone.

Zichtbaar in het verkeer zijn is belangrijk om je veiligheid als fietser te verhogen. Het fietsteam en de verkeersdienst gaan op pad en voeren extra acties om de fietsverlichting te controleren. Bij een controle krijg je twee fietslichtjes die je kan gebruiken.

We willen ook waarschuwen voor criminelen die jongeren benaderen om snel geld te verdienen als ‘geldezel’. Dit is een nieuwe manier waarbij men de bankrekening en bijhorende pincode van de jongere vraagt en deze gebruikt om geldtransacties mee te doen en alzo geld wit te wassen.

We wensen iedereen warme en prettige feesten! Laten we in 2022 verbonden blijven en even goed blijven samenwerken als we vandaag doen! Samen, met respect!

Labels