Politiezone Getevallei lanceert nieuwe website

Op 1 januari 2019 smelten de politiezones Tienen-Hoegaarden en LAN samen tot 1 nieuwe politiezone GETEVALLEI. En daar hoort een nieuwe website bij ! Politiezone Getevallei gaat op 1 januari 2019 van start en lanceert gelijktijdig  de nieuwe website. De website wordt in een nieuw kleedje gestoken. Hierbij is gebruiksvriendelijkheid het motto: wat de gebruiker wilt en zoekt staat centraal.

Voor de aanmaak van de website werd gekozen voor het uniek webplatform van de geïntegreerde politie (politie.be). Dit webplatform is opgesteld volgens het "Mobile First" principe. Dit wil zeggen dat de website gebouwd werd voor het kleinste toestel (smartphone) en zich aanpast naarmate het scherm groter wordt. Dit maakt de website uiterst gebruiksvriendelijk, op eender welk toestel. Het resultaat is een moderne, fris ogende website waarin de burger centraal staat en die smartphone- en tabletvriendelijk is.

Nieuws

De website wordt up-to-date gehouden aan de hand van actuele berichten. Het betreffen nieuwsberichten, alsook bijzondere en actuele thema’s waar we de aandacht op willen vestigen.

Daarnaast wordt er ook doorverwezen naar andere instanties en worden nuttige tips gegeven.

Veelgestelde vragen

Op onze website kan de burger alle informatie consulteren die hij/zij nodig heeft. Er werd gekozen om deze informatie onder te verdelen in vaste rubrieken.

We hebben een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen en alle informatie hierover gebundeld. Aan de hand van een zoekveld kan je zoeken op thema’s of kan je zoektermen combineren om een antwoord te vinden op uw vraag.

Contact met de politie?

Onder de rubriek ‘Contact’ worden alle nuttige contactgegevens samengebundeld. Ook de verschillende noodnummers vind je daar snel en eenvoudig terug.

Je wijkinspecteur

De wijkinspecteur is een belangrijk eerste aanspreekpunt en vervult een centrale rol in onze politiezone. Aan de hand van een zoekveld, waarbij de straat en huisnummer moet ingegeven worden, kan u als bewoner van politiezone Getevallei zeer snel terugvinden wie uw wijkinspecteur is en op welke manier u deze kan bereiken.

Felicitatie- en klachtenformulier

Als politiezone vinden wij het essentieel om een goede dienstverlening aan de burger te bieden. Uw feedback is belangrijk voor ons!

Ook voor eventuele felicitaties kan u een felicitatieformulier invullen of dit doormailen aan onze diensten. Deze felicitaties worden bezorgd aan de betreffende medewerker en worden in zijn/haar personeelsdossier geklasseerd.

Indien u een klacht heeft en dit wil melden, kan u dit doen aan de hand van een mail of door het invullen van het klachtenformulier dat u kan terugvinden op onze website.

Labels