Hou je strikt aan de maatregelen om Corona-verspreiding tegen te gaan!

Onze politiedienst merkt dat burgers het steeds moeilijker hebben om zich aan de regels te houden die werden opgelegd. Zo gaat men steeds meer bij elkaar op bezoek, houdt men barbecue-feestjes en schendt men het samenscholingsverbod.

Indien deze trend blijft aanhouden zullen alle maatregelen voor niets zijn geweest en zal het nog langer duren vooraleer het ‘gewone leven’ zoals we het kennen opnieuw kan opgestart worden. Het corona-virus is nog steeds erg in omloop en kent geen grenzen inzake wie het al dan niet kan oplopen. Bescherm uzelf en uw geliefden door u aan de opgelegde maatregelen te houden!

Onze politiezone zal zich blijven inzetten om overtredingen vast te stellen en te verbaliseren. We willen nog eens extra oproepen om zich blijvend in te zetten en de regels te volgen. Overtredingen worden beboet en er is geen sensibiliseringsperiode meer! Laten we respect hebben voor de gezondheid van éénieder en elkaar beschermen in plaats van risico’s te nemen om anderen te besmetten! #SamenMetRespect

 

Logo politie Getevallei

Labels