Persbericht 27.05.2018

As - verkeersongeval

Zaterdagmiddag rond 12u15 verloor de bestuurder van een quad de controle over het stuur. Michael R. (23) uit Lummen raakte hierbij lichtgewond.

Bree - inbraak

In de Tongerlostraat hebben dieven zaterdagnacht allerlei werkmaterialen uit een garage gestolen.

Genk - verkeersongevallen

Vrijdagavond rond 18u55 botsten twee fietsers ter hoogte van de fietsersbrug op de Europalaan. Noralie B. (12) en Cindy V. (41) uit Genk raakten hierbij lichtgewond.

Op Terboekt botsten rond 19u35 ook twee fietsers. Hier raakte Patrick V. (50) uit Lanaken lichtgewond.

Kinrooi - verkeersongeval

Op het kruispunt van de Breeërsteenweg met de Manestraat botsten zaterdagavond rond 21u00 twee auto's. Raf K.(22), Joseph S. (53) en Maria D. (53) uit Kinrooi raakten hierbij lichtgewond.

Kinrooi - diefstal

In de Kerkstraat is zaterdagnacht een aanhangwagen achter een woning gestolen.

Meeuwen-Gruitrode - verkeersongeval

Op de Grote Baan botsten zondagvoormiddag rond 10u00 twee auto's. Joël V. (36) en Anke V. (5) uit Peer en Ali B. (34) uit Ham raakten hierbij lichtgewond.

Opglabbeek - verkeersongeval

Op het fietsroutenet op de Nijverheidslaan botsten zaterdag rond 11u10 twee fietsers. Hierbij raakte Dries S. (26) uit Houthalen-Helchteren zwaargewond.

Genk/Houthalen-Helchteren - resultaten controleactie overlast

Politie CARMA controleerde vrijdagavond -en nacht vier cafés en vier wijken in Genk en Houthalen-Helchteren in het kader van overlast.

In twee cafés in de Keinkesstraat en op de Europalaan in Genk zijn vier klanten aangetroffen met een hoeveelheid cannabis op zak. In het keldergat van een café vond de politie een kleine hoeveelheid cocaïne, enkele joints en een gsm. Er werd een proces-verbaal voor de verkoop van verdovende middelen opgesteld. In de wijk Winterslag zijn zes personen betrapt met cannabis op zak. Hier werd ook een proces-verbaal van waarschuwing inzake technische eisen van een voertuig uitgeschreven.

In een café op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren werden drie PV's opgesteld voor het negeren van het rookverbod. In de wijk Meulenberg stelde de politie twee GAS-PV's op. Verder is er nog één persoon tegengehouden met een beperkte hoeveelheid cannabis op zak.

Labels