Persbericht 20.05.2018

Bocholt - verkeersongevallen

Zaterdagvoormiddag rond 10u55 botsten op de Zwaluwstraat een wagen en een bromfietser. Lars V. (16) uit Bocholt liep hierbij lichte verwondingen op.

Op het kruispunt van de Reppelerweg en de Galgenbergstraat zijn zaterdagnamiddag rond 13u15 twee wagens gebotst. Patrick P. (45) uit Bocholt raakte hierbij lichtgewond.

Bree - diefstal

Aan een woning op de Bloemenstraat werd zaterdag een fiets ontvreemd.

Bree - inbraak

Een chalet op de Spilstraat kreeg zondag inbrekers over de vloer. Een radio en enkele flessen drank werden ontvreemd.

Bree - verkeersongevallen

Op de Gruitroderkiezel botsten vrijdagnamiddag rond 16u25 een wagen en een bromfietser. Glenn C. (17) uit Bree liep lichte verwondingen op.

Vrijdagavond rond 18u55 kwam het op de Grauwe Torenwal tot een aanrijding tussen een voetganger en een bromfietser. Anja A. (40) uit Bree werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeerde niet in levensgevaar. Bjarne T. (18) uit Bree raakte lichtgewond.

Genk - inbraak

In een woning op de Oude Postbaan werd vrijdagnamiddag ingebroken. Cash geld en juwelen werden gestolen.

Houthalen-Helchteren - verkeersongeval

Op het Sint-Trudoplein kwam het zondagmiddag rond 12u tot een aanrijding tussen een wagen en een fietser. Philomene K. (68) uit Houthalen-Helchteren werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar.

Kinrooi - diefstal

Uit een garage op de Berkenstraat werd zondagvoormiddag een diefstal vastgesteld. Er werd kledij ontvreemd.

Meeuwen-Gruitrode - verkeersongeval

Op de Weg naar As botsten zondagnamiddag rond 16u30 een voetganger en een wagen. Bajze B. (18) uit Meeuwen-Gruitrode raakte hierbij lichtgewond.

Opglabbeek - verkeersongeval

Op de Industrieweg-Noord kwam het vrijdagnamiddag rond 15u55 tot een aanrijding tussen een wagen en een motorfietser. Robert O. (63) uit Opglabbeek liep lichte verwondingen op.

Labels